Detta har hänt i bygdegården.

Janne Krantz från Iggesundsgänget kom och underhöll oss. En mycket trevlig kväll som var utsåld till sista plats.

Våra minidiscon är otroligt populära hos den lite yngre publiken. Runt ett hundratal barn brukar dyka upp varje gån vi arrangerar disco.

Vårvandringarna har bilvit en trevlig tradition

Modevisning i samarbete med Wickys BAMA är också ett uppskattat inslag i vårt program

Julmarknaden drog också mycket folk och bygdegården var fylld av försäljare med en stor variation av olika produkter för alla.
Vinnarna i bygdegårdsföreningens medlemslotteri.

Vi säger stort grattis till:
500:- till Reine Byrevik, Trunsby
400:- till Anders Eskilsson, Pinga
300:- till Daniel & Robin Amnell, Östanå
200:- till Kurt Pettersson, Östhammar
100:- till Elisabeth Eriksson, Vallentuna (Åbytorp)

Passa på att bli medlem så har du också chans att vinna.

Fiber i Morkarla

Nu har Telia stängt ner det gamla telefonnätet i Morkarla och flera andra platser i Östhammars kommun. Vårt arbete med fiber fortsätter och det är klart att det kommer att byggas i vårt område. IP-only håller på med projekteringen över hur fibern ska dras och väntar på adresser från lantmäteriet på de fastigheter som kommer att beröras av stamnätet. Därefter kommer det att bjudas in till informationsmöte och avtal ska tecknas med alla markägare där det ska grävas.
Jag tror även att det dragit ut på tiden då Östhammars stadsnät överväger att sälja sitt nät och IP-only är intresserad av att köpa. I så fall kan IP-only använda delar av stadsnätets fiber i stället för att gräva allt nytt. De lovar då att alla ska erbjudas fiber, även till de som bor utanför vårt område.